Bloggar

Nuför tiden verkar det som att alla har en blogg. Man kan dela in bloggar i flera olika kategorier:

Den meningslösa bloggen: Där tas ämnen som "min dag" upp. Innehavare av dessa bloggar är oftast flickor i åldrarna 14-17 år som har dålig fantasi, total avsaknad av åsikter eller som helt enkelt bara vill vara "inne" och ha en blogg. Det faktum att dessa bloggar är totalt ointressanta verkar inte bekymra skribenten.

Modebloggen: Denna typ av blogg är väldigt populär att driva. Det faktum att man genom god kunskap och flitighet gör att man kan faktiskt kan tjäna pengar på att blogga om mode gör att dom allra flesta flickor vill driva just en sådan blogg. Det leder in oss på nästa kategori.

Wannabe-modebloggen: Majoriteten av skribenterna är här 14-18 år. Dessa flickor saknar antingen självinsikt, stil eller egna idéer. Med det sista menar jag att om du som läsare läser ett tiotal "modebloggar" så står det oftast samma sak. Om det är för att dom följer modet eller ej kan vi låta vara osagt.

Åsiktsbloggen: Här uttrycker folk sin åsikt och vill visa att man faktiskt bryr sig om vad som händer i dagens samhälle angånde politik, brott och fattiga barn i afrika. Tyvärr får dessa bloggar oförtjänt kritik av den första kategorin bloggare.


/C to tha H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0